logo_eu_brand_bg
logo_op_brand_bg

За Нас

Helping You Look Good

За Нас

Запознайте се с GLOBAL COSMETIC LTD компанията поставяща нови стандарти при професионалните продукти за коса.

Всеки може да пише реклами за професионални продукти за коса, но малцина могат да предложат продукти, които не се нуждаят от реклама, продукти които говорят сами за себе си.

Глобал Козметик е семейна компания създадена през 2017 г от Фармацевт и екип Специалисти с над 35 г опит в фармацията и сферата на професионалната козметика за коса. Екипът на компанията си партнира с опитни технолози и експерти по съставки от Европа за прилагане на най-новите научни и дерматологични изследвания.

Компанията е строго специализирана в произвеждането на Селективна Професионална козметика за коса с изпитани и доказани формули с внимателно подбрани растителни активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия насочена изцяло към решението на проблеми свързани с косата и скалпа.

pexels-marco-lima-4626843

Грижата за косата и скалпа е наш основен приоритет !

Компанията разполага със собствена производствена база като всички продукти са произведени с изпитани и доказани козметични формули от Испания,Франция,Италия и САЩ, съдържат растителни съставки и етерични масла . НЕ съдържат сулфати, парабени , натриев хлорид , силикони, оцветители и НЕ се тестват върху животни. Всички продукти са дерматологично тествани и сертифицирани .

След тригодишно изследване и разработване на иновационни формули които да оптимизират действието на активните съставки с цел максимална полза и ефективност, през 2020г. компанията пусна своите първи продукти за коса под марката ''PREVE Laboratories''

Адрес и контакти
  • 0898 489 672

  • globalcosmetic@abv.bg

  • гр. Силистра, ул. Тутракан №18

    Enter description text here.

new-preve-logo-white
Бързи Връзки
  • Общи Условия

  • Политика за Поверителност

  • Доставка и условия за Връщане