logo_eu_brand_bg
logo_op_brand_bg

За Нас

Helping You Look Good

За Нас

Запознайте се с GLOBAL COSMETIC LTD компанията поставяща нови стандарти при селективните професионални  и терапевтични продукти за коса.

Всеки може да пише реклами за професионални продукти за коса, но малцина могат да предложат продукти, които не се нуждаят от реклама, продукти които говорят сами за себе си.

Глобал Козметик е семейна компания създадена през 2017 г от Фармацевт и екип Специалисти с над 35 г опит в фармацията и сферата на професионалната козметика за коса. Екипът на компанията си партнира с опитни технолози и експерти по съставки от Европа за прилагане на най-новите научни и дерматологични изследвания.

Компанията е строго специализирана в произвеждането на селективна професионална и терапевтична козметика за коса с клинично изпитани формули за ефективност с внимателно подбрани растителни активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия насочена изцяло към решението на проблеми свързани с косата и скалпа.

pexels-marco-lima-4626843

Грижата за косата и скалпа е наш основен приоритет !

Компанията разполага със собствена производствена база като всички продукти са произведени с ефективни изпитани и доказани козметични формули от Испания,Франция,Италия и САЩ, съдържат натурални растителни съставки и етерични масла . Терапевтичната линия продукти на марката  са дерматологично тествани и сертифицирани от международна лаборатория, което гарантира, че продуктите не дразнят кожата.  Всички продукти  са без съдържанието на  сулфати, парабени , натриев хлорид , силикони, оцветители и НЕ се тествани  върху животни !

След тригодишно изследване и разработване на иновационни формули, които да оптимизират действието на активните съставки с цел максимална полза и ефективност, през 2020г. компанията пусна своите първи терапевтични продукти за коса под марката ''PREVE Laboratories''

Адрес и контакти
  • 0898 489 672

  • globalcosmetic@abv.bg

  • гр. Силистра, ул. Тутракан №18

    Enter description text here.

new-preve-logo-white
Бързи Връзки
  • Общи Условия

  • Политика за Поверителност

  • Доставка и условия за Връщане