logo_eu_brand_bg
logo_op_brand_bg

За Нас

Helping You Look Good

За Нас

Запознайте се с Global Cosmetic LTD, семейна компания поставяща нови стандарти при селективната професионална козметика  за коса.

Всеки може да пише реклами за  продукти за коса, но малцина могат да предложат продукти, които не се нуждаят от реклама, продукти които говорят сами за себе си !

Глобал Козметик е семейна компания създадена през 2017г. от Фармацевт и екип Специалисти с над 35 г. опит в фармацията и в сферата на професионалната козметика за коса. Екипът на компанията е съставен от фармацевт, химик -технолози, специалист по оценка на безопасност на продуктите, които си партнират с опитни и доказали се международни технолози и експерти по съставки за прилагане на най-новите технологии, формули, научни и дерматологични изследвания  в грижата към косата и скалпа.

Компанията е първата в България, строго специализирана в произвеждането на селективни професионални продукти за чупливи и къдрави коси одобрени от CGM ! 

Имаме и терапевтична линия продукти, подходяща за всички типове коса с клинично изпитани формули за ефективност с внимателно подбрани натурални  активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия насочена изцяло към решението на проблеми свързани с косата и скалпа. Цялата терапевтична линия е дерматологично тествана в международна лаборатория Eurochem Ricerche S.r.l. - Италия, което гарантира, че продуктие не дразнят кожата и скалпа .

pexels-marco-lima-4626843

Грижата за косата и скалпа е наш основен приоритет !

Компанията разполага със собствена производствена база, като всички продукти са ръчно произведени  с максимално изчистени натурални растителни съставки с ефективни изпитани и доказани козметични формули от Испания и САЩ . Терапевтичната линия продукти на марката  са дерматологично тествани и сертифицирани от международна лаборатория ''Eurochem Ricerche S.r.l.'' Италия, което гарантира, че продуктите не дразнят кожата.  Абсолютно всички наши продукти са без съдържанието на  сулфати, парабени , натриев хлорид , силикони, оцветители, алкохол и НЕ се тестват  върху животни !

Гордеем се с ефективността на терапията ни при косопад и за стимулиране растежа на косата, която  е с Клинично тествана активна съставка за ефективност в лицензирана лаборатория ''Bionos Testing Efficacy'' Испания.

След тригодишно изследване и разработване на иновационни формули, които да оптимизират действието на активните съставки с цел максимална полза и ефективност, през 2020г. компанията пусна своите първи терапевтични продукти за коса под марката ''PREVE Laboratories'' , а година по късно и първата изключително успешна селективна линия грижа за чуплива и къдрава коса !

Адрес и контакти
  • 0898 489 672

  • globalcosmetic@abv.bg

  • гр. Силистра, ул. Тутракан №18

    Enter description text here.

preve-logo-final
Бързи Връзки
  • Общи Условия

  • Политика за Поверителност

  • Доставка и условия за Връщане