logo_eu_brand_bg
logo_op_brand_bg

Delivery and return

ИНФОРМАЦИЯ

Наша основна цел е да обърнем специално внимание на всеки клиент, да се задълбочим върху неговия проблем и да му дадем компетентно решение!

РЕКЛАМАЦИЯ И УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ!

Процентът на рекламациите е много нисък, но въпреки това в случай, че желаете да върнете получен продукт закупен от HairMAG, можете да се възползвате от това Ваше право в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни от датата на покупката. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие е да пазите касовия бон за да върнете продукт.

Преди да изпратите рекламацията си на закупен продукт, Моля да се свържете с нас за уточняване на детайлите по връщането GSM:0898489672

В пратката с продукта който желаете да върнете приложете описание на причината за рекламацията и касовия бон за закупената стока. Не забравяйте да ни предоставите пълна информация за контакт с Вас, електронна поща и телефонен номер, на които да Ви уведомим за хода на рекламацията.

ВАЖНО!!! Задължитено условие е продуктите да не са използвани, нито отваряни, както и да бъде запазена цялостта на опаковката им. Също така да бъде запазен касовият бон от покупката!