logo_eu_brand_bg
logo_op_brand_bg

Активни Съставки

Активни Съставки

В селективната ни колекция продукти за чупливи и къдрави коси използваме само одобрени от CGM съставки !

В терапевтичната ни колекция продукти използваме :

PHYTOCHEM SP complex(Аминокиселини и Микроелементи) Биотин,  Кофеин и Рициново масло, които ефикасно се борят с косопада,  контролират загубата на коса, стимулират и ускоряват клетъчния растеж на косата .

Пироктон оламин- силен противопърхотен ефект, успокоява възпалението на скалпа и предотвратява появата на пърхот. Sulfotrico SP complex - сяра- противопърхотно и антибактериално действие + катран- антисептик с антибактериално и противогъбичнодействие регулира свръхпроизводството на себум.

Салицилова киселина със своят олющващ ефект, нежно отстранява кожните плаки и удебелявания, като така отделя бактерите и гъбичките и намалява сърбежа.
Масло от лавандула- има освежаващо, успокояващо и антисептично действие PHYTOCHEM complex + Биотин и Кофеин- борят се с косопада и контролират загубата на коса, стимулират и ускоряват растежа на косата.

Д-пантенол ( Витамин В5 ) е активна съставка, която подобрява външния вид на косата, той действа като дълготраен овлажнител, като същевременно с това я укрепва, подобрява блясъка и предотвратява влошаването на нейното състояние, приложен веднъж, остава в косъма и след изплакване и може да задържи влагата и да се справи със сухата и повредена коса.

Екстракт от Невен - Овлажнява, успокоява и укрепва косата .
Екстракти от Алое Вера – намалява сърбежа и раздразнението на скалпа.
Масло от Мента – действа антимикробно, предпазва скалпа от инфекции и може да ви предпази от пърхот. Аналгетично-противовъзпалителният и анестетичен ефект може да успокои дискомфорта и да ускори лечебния процес.

Масло от лимонена трева – ефективно средство за борба с омазняването на скалпа.